Maak Black Friday Groen, Fair en Lokaal.

Maak Black Friday Groen, Fair en Lokaal.

Waarschijnlijk zit jouw mailbox al vol met schreeuwende Black Friday Acties ... en nu stuurt Mirabella er ook nog één?!  Alleszins niet één om je korting te geven. Al doe ik wel een actie waarover je hieronder meer kan lezen.

 

Hoe kan jij Black Friday Groen, Fair en Lokaal maken?

🌿 Koop zoveel mogelijk bij lokale kleine handelaars, ambachtslui en artiesten.

🌿 Koop duurzaam en fair trade.

🌿 Koop alleen wat je echt nodig hebt, laat je niet verleiden door een megakorting van korte duur, maar denk even na of dit echt is wat je wilt en of je dit echt nodig hebt.  Wat weet je trouwens over de kwaliteit van het product?  Gaat het lang mee?

 

En als je een nieuwe stofzuiger*, wokpan* of wat dan ook nodig hebt, profiteer dan zonder gene van de mega kortingen die je kan krijgen natuurlijk, het leven is al duur genoeg.  (*uit het leven gegrepen voorbeelden :) ) 

 

Dit Black Friday weekend* geef ik naar goede gewoonte geen korting voor jou, maar geef ik 10% van de omzet aan een goed doel.  Ik denk nog even na over welke organisatie precies, maar ik denk dat ik graag zou geven aan een organisatie die lokaal met vluchtelingenwerk bezig is.  Je mag altijd suggesties sturen als reply op deze mail.

(* Dit weekend is van vrijdag 25/11 tem zondag 27/11)

 

Ik geef dit weekend wel een kadootje aan al wie besteld in de webshop en in de opmerkingen bij het afrekenen zegt welk gratis "smeersel" ze willen :

❤️ Lippenbalsem met sheaboter, lavendel en vanille (blikje of koker)

❤️ Lippenbalsem met sheaboter en rozenbottelolie (blikje of koker)

❤️ Goudsbloemzalf (15ml).

 

Ergens volgende week ga ik ook foto's trekken van alle kadopakketjes die ik samen heb gesteld voor dit jaar.  Daarna kan je nog een nieuwe mail van Mirabella verwachten, waar ik ze aan je voorstel.

 

Want hoe vroeger je je eindejaarskadootjes besteld, hoe beter natuurlijk.  Dat geeft mij en de post iets meer tijd om ze vlot tot bij jou te krijgen. En als je dit weekend je kadootjes al shopt : weet dan er die 10% van de omzet naar een goed doel gaat.

 

Hieronder een overzicht van de laatste twee Workshops van 2022 en enkele favorieten van het seizoen.

 

Tot de volgende nieuwsbrief!

Lieve groet,

Kristel

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.