Reviews

 

Shop Reviews

Sofie Daniels- 11/05/2024

Lieve Kristel

Ik ben heel erg blij met mijn eerste bestelling. Het was ook zo fijn om te krijgen, zo’n verzorgd pakje met een lieve tekst erbij. Ik werd er vrolijk van. Een cadeautje voor mezelf!
Alhoewel, het rozenelixir ga ik weggeven aan mijn mama, voor Moederdag. Toen ik het pakje opendeed, voelde ik dat dat zo moet zijn. Mijn mama staat voor een periode van grote veranderingen, verhuizen en afscheid nemen van het huis waar ze bijna 50 jaar gewoond hebben. Ik denk dat ze rozenliefde voor het hart kan gebruiken. En je hebt er ook nog zo’n mooi kaartje bij gestoken met info over het rozenelixir. Ideaal als cadeautje dus, ook als mensen niet zo vertrouwd zijn met planten en kruiden.
De pompelmoesbitter vind ik een zegening voor mijn buik, bitter en toch lekker. Die gaat snel op zijn, weet ik nu al. Een blije buik is een blije vrouw, en deze pompelmoesbitter zie ik als een soort van toverflesje voor de spijsvertering!

Lieve groet
Sofie 

 

Maaike Goovaerts - 02/02/2024

Wat een fijne verrassing! het leek wel alsof de sint geweest was :-)
mijn man en ik waren als 2 kindjes in een speeltuin... kijken, voelen, ruiken, proeven, uitproberen, lezen... zo fijn! de liefde straalde echt uit het pakje. ook superleuk dat er megaschattig verpakte 'proevertjes' bijzaten. 
omdat het zo liefdevol en zo waardevol was, met leuke kaartjes en een persoonlijke dankboodschap ook nog eens bij, vroeg het ook om in liefde en met respect voor moeder natuur (en haar kinderen ;-)) aangeraakt en geconsumeerd te worden. 
De producten zelf zijn een ware ontdekking! wauw! wat een effect, wat een smaakrijkdom, wat een natuur-kracht. 

 

 

Product Reviews