Mirabella's Hoogtepunten van 2023

Mirabella's Hoogtepunten van 2023

Ik wilde graag een post maken over mijn mooiste momenten van 2023, en ik had een lijstje klaar met punten die ik er in wilde zetten. Maar om één of andere manier passeerde het moment zo wat en dacht ik dat het ondertussen te laat was om het nog te doen. Maar aangemoedigd door de post van Sanne van @atelieramarant wil ik het toch nog graag doen. Je hoeft inderdaad niet op 1 januari het vorige jaar al af te sluiten en al je plannen voor het nieuwe jaar klaar te hebben. Daar mag je minstens heel de maand januari voor gebruiken :)

2023 was het jaar waarin ik ...

 

Een nieuwe verpakking voor mijn kruidenthee lanceerde, zo blij ben ik hier mee. En eigenlijk kregen bijna al mijn etiketten een nieuw jasje : ze gingen allemaal van bruin naar kleur!

 


Mijn podcast debuut maakte in niet 1 maar 2 podcasts! Ik was te gast bij Rebekka Schotte (voor de podcast Dreams come true) én bij Lieve Galle voor de Wilde Wieven Podcast)

 

Samen met Karen van Ortiga en Maïte van Mighty Stardust de Moon Box lanceerde.

 


Niet zoveel succes had met de workshops die ik zelf organiseerde ... Er waren niet veel inschrijvingen, waardoor ik ze even op een lager pitje zette. Maar ik werd wel gevraagd voor verschillende workshops: zo heb ik toch verschillende keren de Love Potions Workshop en de Pesto Workshop gegeven. (ps : in 2024 vlieg ik er terug helemaal in met de workshops! De kalender staat online! En je kan me ook boeken voor workshops)


Samen met Sharon van Zuiver Coaching wel 4 keer de workshop Je Nervus Vagus in Balans organiseerde. Zo heerlijk om onze passies en kennis te bundelen. En samen met Sally van Healing Priurity maakten we er zelfs een volledig dag retreat van. Hopelijk kunnen we dit in 2024 nog eens herhalen in één of andere vorm.

 

Mijn Elixirs liet notificeren tot voedingssupplementen. Dat was een hele uitdaging, maar super belangrijk om verder te kunnen groeien met Mirabella. Voor 't Is Ok Elixir, het Groene Haver Elixir, het Rozen Elixir en Knuffel in een Flesje mag ik nu officieel claims verkondigen.

 


Vernoemd werd in het boek van Anntje : Kleine kwaaltjes, krachtige kruiden.

 


Echt in zag wat het belang is van een sterk zenuwstelsel en de invloed op je algehele gezondheid. En mij hier nog verder verdiep.

 


De duizendste betaling in mijn webshop ontving .En naast hoogtepunten waren er uiteraard nog veel meer andere mooie (en uiteraard ook minder mooie) momenten.

2023 : je was mooi!

Zo, nu kan ik beginnen aan 2024 :)

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.